Board meeting - March 2017

Access the video and papers from our board's meeting on the 15th of March 2017.
Last updated

Meeting video

The video from the FSA Board meeting in March 2017.

Agenda

9:00-9:05 - Chair's introduction and apologies for absence (5 min)

9.05-9.15​ - Minutes and actions arising

Minutes of 23 November 2016 meeting (5 min)

Actions Arising (5 min)

9:15-9:40 - Reports

9:15-9:25 - Chair’s Report (Heather Hancock) (10 min)

9:25-9:40 - Chief Executive’s Report (15 min)

9:40-12:15 - Strategic/Policy Papers

9:40-10:10 - Regulating our Future (30 min)

10:10-10:40 - Stow Project Phase 2 – Sustainable Funding Model (30 min)

10:40-11:00 - Break (20 min)

11:00-11:30 - Food Allergy and Intolerance Programme (30 min)

11:30-12:00 - Dietary Health Update (30 min)

12:00-12:15 - Report from the Chair of the Audit and Risk Assurance Committee (15 min) Oral Report

12:15-12:25 - Information Papers

12:15-12:25 - Food Advisory Committee Papers (10 min)

12:25-12:30 - AOB (5 min)

12:30 - End of Open Board Meeting

12:30-12:45 - Q & A Session (15 min)

12:45-13:15 - Lunch (30 min)

13:15-14:50 - Open Business Committee

13:15-13:20 - Minutes of 23 November 2016 meeting (5 min)

13:20-13:25 - Actions Arising (5 min)

13:25-13:45 - Performance and Resources Update Quarter 3 2016/17 (20 min)

13:45-14:25 - FSA Priorities and Budget for 2017/18 (40 min)

14:25-14:45 - Our Ways Of Working (OWOW) Programme (20 min)

14:45-14:50 - AOB (5 min)

14:50 - End of Open Business Committee

Antibiotic Reduction – Pig Sector Progress

Presentation to FSA Board from Dr Zoe Davies, Chief Executive, National Pig Association, 14 March 2017