FSA Board meeting December 2018

Agenda and papers for our Board meeting on 5 December 2018 at Church House, Deans Yard, Westminster, London SW1P 3NZ.
Last updated

Meeting video

A recording of the December 2018 Board meeting.

Minutes

Agenda and papers

08:30-13:05 - Board meeting

08:30-08:35 (5 mins) Heather Hancock

Chair's introduction

08:35-08:40 (5 mins) Heather Hancock

Chair's report - FSA 18/12/03

08:40-08:55 (15 mins) Jason Feeney

08:55-12:45 Strategic papers

08:55-09:20 (25 mins) Rod Ainsworth

EU Exit - FSA 18/12/05

09:20-09:35 (15 mins) Philip Randles

09:35-09:55 (20 mins) Steve Wearne, Julie Pierce

09:55-10:25 (30 mins) Michael Jackson, Maria Jennings

10:25-10:40 (15 mins) Break

10:40-10:55 (15 mins) Steve Wearne, Rick Mumford, Sandy Thomas

10:55-11:10 (15 mins) Steve Wearne, Rick Mumford, Sandy Thomas

11:10-12:00 (50 mins) Steve Wearne, Michael Wight

12:00-12:25 (25 mins) Michelle Patel

12:25-12:40 (15 mins) Michael Wight

12:40-12:45 (5 mins) Colm McKenna

Oral report from the Audit and Risk Assurance Committee (ARAC)

12:45-12:50 (5 mins) Information papers

12:45-12:50 (5 mins) Ruth Hussey, Colm McKenna

12:50-12:55 (5 mins) Any other business

12:55-13:05 (10 mins) Question and answer session

13:05 End of Board meeting

13:05-13:35 (30 mins) Lunch

13:35-14:35 Business Committee

13:35-13:40 (5 mins) Heather Hancock

13:40-13:50 (10 mins) Jason Feeney

13:50-14:30 Operational papers

13:50-14:10 (20 mins) Andy Morling, Colin Sullivan

14:10-14:30 (20 mins) Chris Hitchen

14:30-14:35 (5 mins) Any other business