FSA Board meeting - March 2019

Agenda and papers for our Board's meeting on 13 March 2019.
Last updated

Meeting video

A recording of the March 2019 Board meeting.

Minutes

Agenda and meeting papers

09:00-12:10 - Board meeting

09:00-09:05 (5 mins) Heather Hancock

Chair's introduction and questions received in advance of the Board meeting

09:05-09:30 - Reports

09:05-09:15 (10 mins) Heather Hancock

Chair's report - Oral report

09:15-09:30 (15 mins) Jason Feeney

09:30-11:50 Strategic/policy papers

09:30-09:50 (20 mins) Rod Ainsworth

EU Exit - FSA 19/03/04 - Oral report

09:50-10:15 (25 mins) Michael Jackson, Maria Jennings

10:15-10:35 (20 mins) Guy Poppy

10:35-10:55 (20 mins) Sandy Thomas

10:55-11:10 (15 mins) Break

11:10-11:30 (20 mins) Steve Wearne, Michael Wight, Linden Jack

11:30-11:45 (15 mins) Chris Hitchen, Michael Todd

11:45-11:50 (5 mins) Patrick Miller

11:50-12:00 Information papers

11:50-11:55 (5 mins) Colm McKenna

Report from the Chair of the Audit and Risk Assurance Committee (ARAC)

11:55-12:00 (5 mins) Ruth Hussey, Colm McKenna

Oral reports from the Chairs of the Northern Ireland Food Advisory Committee (NIFAC) and Welsh Food Advisory Committee (WFAC)

12:00-12:05 (5 mins) Heather Hancock

Any other business

12:05-12:10 (5 mins) - Questions and answer session

12:10 - End of Board meeting

12:10-12:40 (30 mins) - Lunch

12:40-14:00 - Business Committee

12:40-12:45 (5 mins) Heather Hancock

Minutes of 5 December 2018

12:45-12:50 (10 mins) Jason Feeney

12:50-13:55 - Operational papers

12:50-13:05 (15 mins) Maria Jennings

13:05-13:20 (15 mins) Julie Pierce

13:20-13:35 (15 mins) Chris Hitchen, Geoffrey Charin

13:35-13:55 (20 mins) Chris Hitchen, Geoffrey Charin

13:55-14:00 (5 mins) Heather Hancock

Any other business

14:00 - End of Business Committee meeting