FSA Board meeting September 2018

Agenda and papers for our Board's meeting on 19 September 2018.
Last updated

Agenda and papers

Meeting video

A recording of the September 2018 Board meeting.

 

Minutes

09:00-13:05 - Board meeting

09:00-09:05 (5 mins) Heather Hancock

Chair's introduction and apologies for absence

09:05-09:30 Reports

09:05-09:15 (10 mins) Heather Hancock

09:15-09:30 (15 mins) Jason Feeney

09:30-12:50 Strategic/policy papers

09:30-09:55 (25 mins) Julia Williams

09:55-10:15 (20 mins) Philip Randles, Rebecca Merritt

10:15-10:45 (30 mins) Nina Purcell, Michael Jackson

10:45-11:00 (15 min) Break

11:00-11:25 (25 min) Heather Hancock

11:25-11:50 (25 min) Steve Wearne

11:50-12:05 (15 min) Gwyn Jones, RUMA

12:05-12:20 (15 min) Steve Wearne

12:20-12:30 (10 mins) Richard Bowen

12:30-12:40 (10 mins) Ruth Hussey

12:40-12:50 (10 mins) Oral report from ARAC, Colm McKenna

12:50-13:00 Information papers

12:50-12:55 (5 mins) Ruth Hussey, Colm McKenna

Food Advisory Committee reports - INFO 18/09/01-02

12:55-13:00 (5 min) Any other business

13:00-13:05 (5 mins) Question and answer session

13:05 End of Board meeting

13:05-13:45 (40 min) Lunch

13:45-15:10 Business Committee

13:45-13:50 (5 mins) Heather Hancock

13:50-14:05 (15 min) Jason Feeney

14:05-15:10 Operational papers

14:05-14:25 (20 min) Steve Wearne

14:25-14:45 (20 min) Chris Hitchen

14:45-15:05 (20 mins) Noel Sykes

15:05-15:10 (5 min) Any other business