Board meeting agenda: 15 July 2015

Aviation House, London

Agenda

9am Chair's introduction and apologies for absence (5 mins)
Tim Bennett

9.05am-9.15am​ Minutes and actions arising

9.05am-9.10am (5 min) Minutes of the Board Meeting held on 3 June 2015
Paper FSA 15/07/01
Tim Bennett

9.10am-9.15am (5 min) Actions arising  
Paper FSA 15/07/02
Tim Bennett

9.15am-9.40am Reports

9.15am-9.25am (10min) Chair’s report (oral)
Tim Bennett

9.25am-9.40am (15 min) Chief Executive’s Report
Paper FSA 15/07/03
Catherine Brown

9.40am-12.05pm Strategic/Policy papers

9.40-10.25am (45 min) Update on FSA Review of Controls for Raw Drinking Milk​
Paper FSA 15/07/04
Steve Wearne
Linden Jack

10.25-11.10am (45 min) Update on the Campylobacter Campaign​
Paper FSA 15/07/05
Steve Wearne
Kevin Hargin

11.10am-11.30am (20 min) Break

11.30-12.15pm (45 min) Engaging with Consumers
Paper FSA 15/07/06
Stephen Humphreys
Michelle Patel

12.15-12.35pm (20 min) Freedom of Information Requests, Complaints and Internal Whistleblowing
Paper FSA 15/07/07
Veronica Martell

12.35pm-12.45pm Information Papers

12.35-12.45pm (10 min) FAC Papers
Paper INFO 15/07/01
Paper INFO 15/07/02

12.45-12.50pm (5 min) Any other business

12.50pm Close of Board meeting

12:50-1.20pm (up to 30 min) Q&A Session