Board meeting agenda: 18 November 2015

Aviation House, London

Agenda

9am Chair's introduction and apologies for absence (5 min)
Tim Bennett

9.05am-9.15am​ Minutes and actions arising

9.05am-9.10am (5 min) Minutes of the Board Meeting held on 9 September 2015​
Paper FSA 15/11/01​
Tim Bennett

9.10am-9.15am (5 min) Actions arising  
Paper FSA 15/11/02​
Tim Bennett

9.15am-9.40am Reports

9.15am-9.25am (10min) Chair’s report (oral)
Tim Bennett

9.25am-9.40am (15 min) Chief Executive’s Report
Paper FSA 15/11/03​
Catherine Brown

9.40am-12.10pm Strategic/Policy papers

9.40-10.20am (40 min) FSA Science, Evidence and  Information Strategy 2015-20 Delivery Plan​
Paper FSA 15/11/04​
Professor Guy Poppy
Patrick Miller
Penny Bramwell

10.20-11.00am (40 min) Annual Report and Forward Look from the General Advisory Committee on Science​
Paper FSA 15/11/0​5 | GACS Annual Report
Professor Colin Dennis
Patrick Miller

11.00am-11.20am (20 min) Break

11.20-12pm (40 min) Adulteration of Food – Thresholds for action and for reporting​
Paper FSA 15/11/0​6
Steve Wearne
Will Creswell

12.00-12.10pm (10 min) Audit and Risk Assurance Committee​
Oral report
Paul Wiles

12.10pm-12.20pm Information Papers

12.10pm-12.20pm (10 min) FAC Papers
INFO 15/11/01
INFO 15/11/02

12.20pm-12.25pm (5 min) Any other business

12.25pm Close of Board meeting

12:25pm-12.55pm (up to 30 min) Q&A Session

12.55pm-1pm (5 min) Break

1pm-1.40pm Business Committee

1pm-1.05pm (5 min) Minutes from 9 September meeting​
Paper FSA 15/11/07

1.05pm-1.10pm (5 min) Actions Arising from 9 September meeting​​
Paper FSA 15/11/08

1.10pm-1.30pm (20 min) Performance and Resource Update – November 2015
Paper FSA 15/11/09 | Annexe
Chris Hitchen
Liz Olney
Richard McLean

1.30pm-1.35pm (5 min) Any other business

1.40pm Close of business committee