Board meeting agenda: 28 January 2016

Aviation House, London

Agenda

9am Chair's introduction and apologies for absence (5 min)
Tim Bennett

9.05am-9.15am​ Minutes and actions arising

9.05am-9.10am (5 min) Minutes of the Board Meeting held on 18 November 2015​
Paper FSA 16/01/01​ | Update on rare burgers
Tim Bennett

9.10am-9.15am (5 min) Actions arising
Paper FSA 16/01/02
Tim Bennett

9.15am-9.40am Reports

9.15am-9.25am (10min) Chair’s report (oral)
Tim Bennett

9.25am-9.40am (15 min) Chief Executive's Report
Paper FSA 16/01/03
Catherine Brown

9.40am-12.30pm Strategic/Policy papers

9.40-10.40am (60 min) A Data Driven FSA​
Paper FSA 16/01/04 | Paper FSA 16/01/04 Annex A | Presentation
Julie Pierce
Sian Thomas

10.40am-11am (20 min) Break

11.00-11.45am (45 min) UK Local Authority Food Law Enforcement Annual Report 2014/15​
Paper FSA 16/01/05
Nina Purcell
Rod Ainsworth

11.45-12.30pm (45 min) Delivering the Food Standards Agency's Regulatory Strategy
Paper FSA 16/01/06 | Paper FSA 16/01/06 Annex
Rod Ainsworth
Nina Purcell

12.30pm-12.40pm Information Papers

12.30pm-12.40pm (10 min) Food Advisory Committee Papers​
INFO 16/01/01 - NIFAC Report​
INFO 16/01/02​ - WFAC Report

12.40pm-12.45pm (5 min) Any other business

12.45pm Close of Board meeting

12:45pm-13:15pm (up to 30 min) Q&A Session