Board meeting agenda: 15 March 2017

Aviation House, London

Agenda

9:00-9:05 - Chair's introduction and apologies for absence (5 min)
Heather Hancock

9.05-9.15​ - Minutes and actions arising

9:15-9:40 - Reports

9:15-9:25 - Chair’s Report (Heather Hancock) (10 min)

9:25-9:40 - Chief Executive’s Report (15 min)
FSA 17/03/03 (Catherine Brown)

9:40-12:15 - Strategic/Policy Papers

9:40-10:10 - Regulating our Future (30 min)
FSA 17/03/04 (Nina Purcell/Michael Jackson)

10:10-10:40 - Stow Project Phase 2 – Sustainable Funding Model (30 min)
FSA 17/03/05 (Bill Stow/Jason Feeney/Chris Hitchen)

10:40-11:00 - Break (20 min)

11:00-11:30 - Food Allergy and Intolerance Programme (30 min)
FSA 17/03/06 (Steve Wearne/Stuart Armstrong/Chun-Han Chan)

11:30-12:00 - Dietary Health Update (30 min)
FSA 17/03/07 (Maria Jennings/Sharon Gilmore)

12:00-12:15 - Report from the Chair of the Audit and Risk Assurance Committee (15 min)
Oral Report (Jim Smart)

12:15-12:25 - Information Papers

12:15-12:25 - Food Advisory Committee Papers (10 min)
INFO 16/11/01 - NIFAC Report INFO 16/11/02 - WFAC Report

12:25-12:30 - AOB (5 min)

12:30 - End of Open Board Meeting

12:30-12:45 - Q & A Session (15 min)

12:45-13:15 - Lunch (30 min)

13:15-14:50 - Open Business Committee

13:15-13:20 - Minutes of 23 November 2016 meeting (5 min)
FSA 17/03/08 (Heather Hancock)

13:20-13:25 - Actions Arising (5 min)
FSA 17/03/09 (Heather Hancock)

13:25-13:45 - Performance and Resources Update Quarter 3 2016/17 (20 min)
FSA 17/03/10 (Richard McLean)

13:45-14:25 - FSA Priorities and Budget for 2017/18 (40 min)
FSA 17/03/11 (Chris Hitchen/Richard McLean)

14:25-14:45 - Our Ways Of Working (OWOW) Programme (20 min)
FSA 17/03/12 (Maria Jennings/Nicola Baker)

14:45-14:50 - AOB (5 min)

14:50 - End of Open Business Committee

Antibiotic Reduction – Pig Sector Progress

Presentation to FSA Board from Dr Zoe Davies, Chief Executive, National Pig Association, 14 March 2017