Board meeting agenda: 6 December 2017

Aviation House, London

Agenda

9:00-12:45 - Board Meeting

9:00-9:05 Chair's introduction and apologies for absence
Heather Hancock

9:05-9:15 Minutes and actions arising
    
9:05-9:10 (5 min) Minutes of 20 September 2017 meeting
FSA 17/12/01
Heather Hancock

9:10-9:15 (5 min) Actions arising
FSA 17/12/02
Heather Hancock
    
9:15-9:45 Reports         
    
9:15-9:25 (10 min) Chair’s Report (oral report)
Heather Hancock
    
9:25-9:45 (20 min) Chief Executive’s Report 
FSA 17/12/03
Jason Feeney
    
9:45-12:35 Strategic/policy papers
    
9:45-10:15 (30 min) NFCU update
FSA 17/12/04
Andy Morling
    
10:15-10:40 (25 min) ROF – the FSA’s role as a Supporting Regulator under Primary Authority​
FSA 17/12/05
Nina Purcell

10:45-11:10 (25 min) ROF – Development of the Assurance Framework for the Targeting Operating model​
FSA 17/12/06
Nina Purcell
    
11:10-11:30 (20 min) Break
    
11:30-11:45 (15 min) AMR reduction
FSA 17/12/07
Guy Poppy
    
11:45-12:05 (20 min) Surveillance Report
FSA 17/12/08
Julie Pierce

12:05-12:20 (15 min) Social Science Report
FSA 17/12/09
Julie Pierce

12:20-12:35 (15 min) ARAC Oral Report
Colm McKenna

12:35-12:45 Information Papers

12:35-12:45 (10 min) Food Advisory Committee Reports
INFO 17/12/01
INFO 17/12/02

12:45-12:50 (5 min) - AOB

12:50 - End of Board Meeting        

12:50-13:05 (15 min) - Q & A session

13:05-13:35 (30 min) - Lunch

13:35-15:25 - Business Committee

13:35-13:45 Minutes and actions arising

13:35-13:40 (5 min) Minutes of 20 September 2017 meeting      
FSA 17/12/10
Heather Hancock

13:40-13:45 (5 min) Actions Arising     
FSA 17/12/11
Heather Hancock

13:45-13:55 - Reports

13:45-13:55 (10 min) - Chief Executive’s Report
FSA 17/12/12

13:55-15:20 Update Papers

13:55-14:10 (15 min) Performance and Resources Report Quarter 2 2017/18
FSA 17/12/13
Chris Hitchen
    
14:10-14:40 (30 min) Annual Incidents Report    
FSA 17/12/14 
Richard Hoskin and Colin Sullivan

14:40-15:00 (20 min) Science Assurance Update
FSA 17/12/15
Guy Poppy 

15:00-15:20 (20 min) Chief Executive’s Progress Update – Business Planning and Prioritisation
FSA 17/12/16
Richard McLean 

15:20-15:25 (5 min) - AOB
    
15:25 - End of Business Committee