Skip to main content
English Cymraeg

Welsh Food Advisory Committee 16 January 2020

Wales

Food Standards Agency, 11th Floor, Southgate House, Wood Street, Cardiff, CF10 1EW

Last updated: 13 January 2020
See all updates

Agenda and Papers

Welsh Food Advisory Committee Meeting

09:00-09:15 (15 mins) Arrival and refreshments

09:15-09:20 (5 mins) Introductions, Apologies and Declarations
                                                
09:20-09:25 (5 mins) Minutes of Last Open Meeting

Wales

09:25-09:40 (15 mins) Chair’s Report 

Wales

09:40-09:55 (15 mins) Director’s Report

Wales

09:55-11:15 (80 mins) Food System in Wales continued – Open Discussion                   

Areas to explore:

09:55-10:00 (5 mins) Introduction from Chair 

10:00-10:30 (30 mins) Presentation from Dr Katherine Steele, Bangor University

10:30-10:45 (15 mins) Comfort break

10:45-11:15 (30 mins) Presentation from Hugh Jones, WRAP Cymru

11:15-11:30 (15 mins) Stakeholder comments

11:30-11:40 (10 mins) Any other business

11:45 Close of Open Meeting