Skip to main content
English Cymraeg

Welsh Food Advisory Committee 24 October 2019

Wales

Food Standards Agency, 11th Floor, Southgate House, Wood Street, Cardiff, CF10 1EW

Last updated: 14 November 2019
See all updates

Agenda and Papers

Welsh Food Advisory Committee Meeting

09:00-09:15 (15 mins) Arrival and refreshments

09:15-09:20 (5 mins) Introductions, Apologies and Declarations
                                                
09:20-09:30 (10 mins) Minutes of Last Open Meeting

09:30-09:45 (15 mins) Chair’s Report 

Wales

09:45-10:00 (15 mins) Director’s Report

Wales

Paper to follow.

10:00-11:50 (110 mins) Food System in Wales – Open Discussion                   

Areas to explore:

  • 10:00-10:05 (5 mins) Introduction from Chair 
  • 10:05-10:50 (45 mins) The Food System in Wales paper and presentation from Becky Gillespie and Michelle Patel, Food Standards Agency.
  • 10:50-11:05 (15 mins) Imports and Exports in Wales Update from Alice Teague, Food Standards Agency.
  • 11:05-11:00 (15 mins) Comfort break
  • 11:20-11:50 (30 mins) Food Technology Centre Presentation from Ann Marie Flinn, Food Technology Centre, Anglesey 

11:50-12:05 (15 mins) Stakeholder comments

12:05-12:15 (10 mins) Any other business

12:15 Close of Open Meeting

 

Wales