Skip to main content
English Cymraeg

Welsh Food Advisory Committee 29 November 2018

Wales

Southgate House, Wood Street, Cardiff, CF10 1EW

Last updated: 4 January 2019
See all updates

Agenda and Papers

Welsh Food Advisory Committee Meeting

09:15-09:25 (10 mins) Registration and coffee     
                                     
09:25-09:30 (5 mins) Introduction and Apologies

Preparation for Board Discussion Items

09:30-09:55 (25 mins) EU Exit Update

09:55-10:10 (15 mins) Incident Management Post EU Exit

10:10-10:25 (15 mins) Annual Surveillance Report

10:25-10:50 (25 mins) Regulating Our Future Programme - Review of Food Standards Delivery 

10:50-11:00 (10 mins) Comfort Break

11:00-11:10 (10 mins) Report from Science Council Working Group 1 (Capability and Assurance)

11:10-11:20 (10 mins) Report from Science Council Working Group 2 (Risk and Uncertainty)

11:20-11:40 (20 mins) Risk Analysis Process

11:40-12:00 (20 mins) Social Science

12:00-12:15 (15 mins) RDM Triggers and Thresholds

12:15-12:30 (15 mins) NFCU Annual Report

Committee Issues

12:30-12:35 (5 mins) Last Open Meeting and Matters Arising

12:35-12:45 (10 mins) Report from Chair

12:45-12:55 (10 mins) Update from Director

12:55-13:00 (5 mins) Feedback from Committee Networks

13:00-13:15 (15 mins) General Question and Answer Session

13:15 - Close of Open Meeting