FSA Board meeting - March 2018

Agenda and papers for our Board's meeting on 14 March 2018.
Diweddarwyd ddiwethaf

Meeting video

The video from the FSA Board meeting in March 2018.

Minutes

Agenda and meeting papers

9:00-12:45 - Board Meeting

9:00-9:10 Heather Hancock
Chair's introduction and apologies for absence

9:10-9:30 Minutes and actions arising

9:10-9:20 (10 min) Heather Hancock

9:20-9:30 (10 min) Heather Hancock

9:30-10:05 Reports

9:30-9:40 (10 min) Heather Hancock

9:40-10:05 (25 min) Jason Feeney

10:05-12:15 Strategic/policy papers

10:05-10:30 (25 min) Guy Poppy, Patrick Miller, Michael Wight​

10:30-10:55 (25 min) Sandy Thomas, Guy Poppy, Patrick Miller

10:55-11:10 (15 min) Break
    
11:10-11:55
(45 min) Colin Sullivan, Simon Dawson, Gary Davis

11:55-12:15 (20 min) Steve Cowperthwaite, Catherine Bowles

12:15-12:25 Information Papers

12:15-12:25 (10 min) Colm McKenna, Ruth Hussey
Food Advisory Committee Reports

12:25-12:30 (5 min) - AOB

12:30 - End of Board Meeting        

12:30-12:45 (15 min) - Q & A session

12:45-13:15 (30 min) - Lunch

13:15-15:20 - Business Committee

13:15-13:25 Minutes and actions arising

13:15-13:20 (5 min) Heather Hancock

13:20-13:25 (5 min) Heather Hancock

13:25-14:10 - Reports

13:25-14:10 (45 min) Jason Feeney​

14:10-15:20 Operational Papers

14:10-14:30 (20 min) Julie Pierce, Steven Pollock​

14:30-14:45 (15 min) Chris Hitchen

14:45-15:05 (20 min) Chris Hitchen

15:05-15:20 (15 min) Chris Hitchen 

15:20-15:25 (5 min) Any other business