FSA Board meeting - June 2019

Agenda and papers for our Board's meeting on 19 June 2019 at Expand Suites 3 and 4, 2nd Floor, Maple House, 150 Corporation Street, Birmingham B4 6TB
Last updated

Agenda and meeting papers

Meeting video

A recording of the June Board meeting.

09:00-12:20 - Board meeting

09:00-09:05 (5 mins) Heather Hancock

Chair's introduction and questions received in advance of the Board meeting

09:05-09:15 (10 mins) Heather Hancock

Chair's report - oral report

09:15-09:30 (15 mins) Jason Feeney

09:30-11:55 Strategic/policy papers

09:30-09:50 (20 mins) Rebecca Sudworth, Chun-Han Chan

09:50-10:20 (30 mins) Maria Jennings, Michael Jackson

10:20-10:40 (20 mins) John O'Brien, Rick Mumford

10:40-10:55 (15 mins) Break

10:55-11:15 (20 mins) Maria Jennings, Mark Davis

11:15-11:35 (20 mins) Rick Mumford

11:35-11:55 (20 mins) Alice Biggins, Chris McGarvey

11:55-12:10 Information papers

11:55-12:05 (10 mins) Colm McKenna

12:05-12:10 (5 mins) Colm McKenna, Ruth Hussey

Oral reports from the Chairs of the Northern Ireland Food Advisory Committee (NIFAC) and Welsh Food Advisory Committee (WFAC)

12:10-12:15 (5 mins) Heather Hancock

12:15-12:20 (5 mins) Any other business

12:20-12:25 (5 mins) Question and answer session

12:20 - End of Board meeting

12:25-12:55 (30 mins) Lunch

12:55-14:30 Business Committee

12:55-13:00 (5 mins) Heather Hancock

13:00-13:10 (10 mins) Jason Feeney

13:10-14:25 Operational papers

13:10-13:25 (15 mins) Julie Pierce, Steven Pollock

13:25-13:40 (15 mins) Maria Jennings

13:40-13:55 (15 mins) Chris Hitchen

13:55-14:10 (15 mins) Colin Sullivan, Simon Dawson

14:15-14:25 (15 mins) Catherine Bowles

14:25-14:30 (5 mins) Any other business

14:30 - End of Business Committee meeting