FSA Board Meeting - September 2019

Agenda and papers for our Board's meeting on 18 September 2019 at Lagan Suite, Hilton Hotel, 4 Lanyon Place, Belfast BT1 3LP
Last updated

Agenda and meeting papers

08:30-12:00 - Board meeting

08:30 - 08:35 (5 mins) Heather Hancock

Chair's introduction and questions received in advance of the Board meeting

08:35-08:40 (5 mins) Heather Hancock

Chair's report - oral report

 

08:40-08:55 (15 mins) Rod Ainsworth

 

08:55-11:45 Strategic/policy papers

08:55-09:10 (15 mins) Rebecca Sudworth, 

09:10-09:30 (20 mins) Rick Mumford, Vanna Aldin

09:30-09:50 (20 mins) Rick Mumford

09:50-10:10 (20 mins) Guy Poppy, Rick Mumford

10:10-10:30 (20 mins) Michael Wight, Narriman Looch

10:30-10:45 (15 mins) 

Break

10:45-11:05 (20 mins) Rick Mumford

11:05-11:15 (10 mins) Colm McKenna

11:15-11:25 (10 mins) Maria Jennings

11:25 - 11:35 (10 mins) Heather Hancock

11:35 - 11:45 (10 mins) Colm McKenna

11:45-11:50 (5 mins) Colm McKenna, Ruth Hussey

Reports from the Chairs of the Food Advisory Committees (FACs): Oral reports

11:50-11:55 (5 mins) Any other business

11:55-12:00 (5 mins) Question and answer session

12:00 - End of Board meeting

12:00-12:30 (30 mins) Lunch

12:30-14:20 Business Committee

12:30-12:35 (5 mins) Heather Hancock

12:35-12:45 (10 mins) Rod Ainsworth

12:45-14:15 Operational papers

12:45-13:00 (15 mins) Colin Sullivan, Philip Randles

13:00-13:15 (15 mins) Maria Jennings, Michael Jackson

13:15-13:30 (15 mins) Rick Mumford

13:30-13:45 (15 mins) Colin Sullivan, Iria Noguerol

13:45-14:00 (15 mins) Noel Sykes

14:00-14:15 (15 mins) Chris Hitchen

14:15-14:20 (5 mins) Any other business

14:25 - End of Business Committee meeting