

Welsh Food Advisory Committee 22 April 2021

Food Standards Agency, 11th Floor, Southgate House, Wood Street, Cardiff, CF10 1EW

Agenda and Papers

Welsh Food Advisory Committee Meeting

10:30-10:35 (5 mins) Welcomes and Apologies

10:35- 10:45 (10 mins) Welcome from Dr Ruth Hussey, Interim Chair of FSA Board

10:45- 10:50 (5 mins) Introduction from Emily Miles, Chief Executive of FSA

10:50-11:10 (20 mins) Members' mutual-introductions

11:10- 11:15 (5 mins) Declaration of Interest

11:15- 11:20 (5 mins) Minutes of last meeting

Wales

PDF

View WFAC 21/04/01 Minutes from March Meeting as PDF(Open in a new window) (465.95 KB)

Wales

PDF

View WFAC 21/04/02 Chair's Report as PDF(Open in a new window) (324.42 KB)

11:30-11:40 (10 mins) Update from Director

Wales

PDF

View WFAC 21/04/03 Director's Report as PDF(Open in a new window) (263.03 KB)

?11:40- 12:40 (60 mins) Briefing: Overview of the Achieving Business Compliance Programme Programme and Questions

Presentations by Michael Jackson, Head of Regulatory Compliance Division and Carmel Lynskey, Head of Achieving Business Compliance Programme

12:40-12:50 (10 mins) Any other business