Skip to main content

FSA Board Meeting - August 2020

Agenda and papers for our Board's Zoom meeting on 26 August 2020
Last updated

Agenda and meeting papers

Video of meeting

Minutes

9:30-12:00 - Board meeting

9:30 - 9:35 (5 mins) Heather Hancock

Chair's introduction and questions received in advance of the Board meeting

9:35 - 9:40 (5 mins) Heather Hancock

Chair's report - oral report

9:40 - 10:05 (25 mins) Emily Miles

10:05 - 10:25 (20 mins) Heather Hancock

10:25 - 10:45 (20 mins) Rick Mumford

10:45 - 11:05 (20 mins) Julie Pierce, Rick Mumford, Michelle Patel

11:05-11:15 - Break

11:15 - 11:35 (20mins)

11:35 - 11:55 (20 mins)

Any 11:55 - 12:00 (5 mins) Any Other Business

12:00 - End of Board Meeting