Skip to main content
English Cymraeg

FSA Board Meeting - January 2020

Agenda and papers for our Board's meeting on 21 January 2020 at Convocation Hall, Church House, Westminster, London, SW1P 3NZ.

Last updated: 13 March 2020

Video of meeting

Watch FSA Board Meeting – September 2020 on YouTube

Minutes

Agenda and meeting papers

09:00-13:10 - Board meeting

09:00 - 09:05 (5 mins) Heather Hancock

Chair's introduction and questions received in advance of the Board meeting

09:05 - 09:10 (5 mins) Heather Hancock

Chair's report - oral report

09:10 - 09:25 (15 mins) Emily Miles

09:25-12:50 Strategic/policy papers

09:25 - 09:40 (15 mins) Emily Miles, David Self

09:40 - 10:00 (20 mins) Julie Pierce

10:00 - 10:15 (15 mins) Catherine Bowles, Theo Hawkins

10:15 - 10:35 (20 mins) Emily Miles, Maria Jennings

10:35 - 10:55 (20 mins) Rebecca Sudworth

10:55 - 11:15 (20 mins) Catherine Bowles

11:30 - 11:50 (20 mins) Alice Biggins, Henry Dimbleby

11:50 - 12:10 (20 mins) Maria Jennings

12:10 - 12:25 (15 mins) Susan Michie

12:25 - 12:40 (15 mins) Michelle Patel

12:40 - 12:50 (20 mins) Rebecca Sudworth

12:50 - 13:00 Information Papers

12:50 - 12:55 (5 mins) Colm McKenna

12:55 - 13:00 (5 mins) Colm McKenna, Ruth Hussey

Reports from the Chairs of the Food Advisory Committees (FACs) - Oral report

13:00 - 13:05 (5 mins) Any Other Business

13:05 - 13:10 (5 mins) Question and Answer Session

13:10 - 13:40 (30 mins) Lunch

13:40 - 14:35 Business Committee

13:40 - 13:45 (5 mins) Heather Hancock

13:45 - 13:55 (15 mins) Emily Miles

13:55 - 14:40 Operational Papers

13:55 - 14:10 (15 mins) Chris Hitchen

14:10 - 14:25 (15 mins) Colin Sullivan, Darren Davies

14:25 - 14:40 (15 mins) Colin Sullivan, Carmel Lynskey

14:40 - 14:45 Any Other Business

14:45 - End of Business Committee meeting