Skip to main content

FSA Board Meeting - June 2021

Agenda and papers for our Board's meeting on 16 June 2021 via Zoom.
Last updated

Agenda and meeting papers

09:00-11:55 - Board Meeting

09:00 - 09:05 (5 mins) Ruth Hussey

Chair's introduction and questions received in advance of the Board meeting

09:05 - 09:10 (5 mins) Ruth Hussey

Chair's report - oral report

09:10 - 09:30 (20 mins) Professor Robin May

09:30 - 09:50 (20 mins) Rebecca Sudworth

09:50 - 10:10 (20 mins) Julie Pierce, Michelle Patel

10:10 - 10:20 (10 mins) Break

10:20 - 10:40 (20 mins) Rick Mumford, Amie Adkin

10:40 - 11:00 (20 mins) Rebecca Sudworth, Sushma Acharya,

11:00 - 11:20 (20 mins) Prof Sandy Thomas, Dr Paul Turner, Rick Mumford

11:20 - 11:40 (20 mins) Rebecca Sudworth

11:40 - 11:45 (5 mins) Colm McKenna

11:45 - 11:50 (5 mins) Colm McKenna, Peter Price

Reports from the Chairs of the Food Advisory Committees (Oral Reports)

11:50 - 11:55 (5 mins) Any Other Business

End of Board Meeting

12:25-13:15 - Business Committee Meeting

12:25 - 12:30 (5 mins) Ruth Hussey

Chair's Introduction

12:30 - 12:50 (20 mins) Emily Miles

12:50 - 13:10 (20 mins) Chris Hitchen 

13:10 - 13:15(5 mins) Any Other Business

End of Business Committee Meeting