Skip to main content

FSA Board Meeting - March 2020

Agenda and papers for our Board's meeting on 11 March 2020 at Clive House, 70 Petty France, London
Last updated

Video of meeting

Minutes

Agenda and meeting papers

09:00-12:25 - Board meeting

09:00 - 09:05 (5 mins) Heather Hancock

Chair's introduction and questions received in advance of the Board meeting

09:05 - 09:10 (5 mins) Heather Hancock

Chair's report - oral report

09:10 - 09:25 (15 mins) Emily Miles

09:25-11:30 Strategic/policy papers

09:25 - 09:40 (15 mins) Paul Morrison

09:40 - 09:55 (15 mins) Chris Hitchen

09:55 - 10:15 (20 mins) Rebecca Sudworth, Catherine Clarke

10:15 - 10:35 (20 mins) John O’Brien

10:35 - 10:55 (20 mins) Rebecca Sudworth, Michael Wight, Wendy Love, Iulia Gherman

 

10:55 - 11:10 (15 mins) REFRESHMENTS

 

11:10 - 11:30 (20 mins) Rick Mumford, Vanna Aldin

11:30 - 11:50 Information Papers

11:30 - 11:35 (5 mins) Colm McKenna

11:35 –11:40 (5 mins) Colm McKenna, Ruth Hussey

Reports from the Chairs of the Food Advisory Committees (FACs) - Oral Reports

11:40 - 11:45 (5 mins) Any Other Business

11:45 - 11:50(5 mins) Question and Answer Session

11:50 - 12:50 Business Committee

11:50 - 11:55 (5 mins) Heather Hancock

11:55 - 12:05 (10 mins) Emily Miles

12:05-13:20 Operational papers

12:05 - 12:15 (10 mins) Chris Hitchen

12:15 - 12:30 (15 mins) Chris Hitchen

12:30 - 13:45 (15 mins) Emily Miles

12:45 - 12:50 (5 mins) Any Other Business

13:25 - End of Business Committee meeting