Skip to main content

FSA Board Meeting - May 2021

Agenda and papers for our Board's Zoom meeting on 26 May 2021
Last updated

Video of meeting 

Minutes

Agenda and meeting papers

9:30-11:45 - Board Meeting

09:30-09:35 (5 mins) Ruth Hussey

Chair's Introduction

 

9:35-9:40 (5 mins) Ruth Hussey

Chair's Update (oral report)

 

9:40-10:05 (25 mins) Emily Miles

 

10:05-10:30 (25 mins) Maria Jennings, Michael Jackson

10:30-10:55 (25 mins) Steven Pollock, Carmel Lynskey

10:55-11:10 (15 mins) Break

 

11:10-11:35 (25 mins) Colin Sullivan, Richard Wynn-Davies

11:35-11:40 (5 mins) Colm McKenna, Peter Price

Reports from the Chairs of the Food Advisory Committees (oral reports)

 

11:40-11:45 (5 mins) Ruth Hussey

Any Other Business

 

11:45 - End of Board Meeting