Skip to main content

FSA Board Meeting - September 2020

Agenda and papers for our Board's Zoom meeting on 16 September 2020
Last updated

Agenda and meeting papers

Video of meeting

Minutes

9:30-11:35 - Board meeting

9:30 - 9:35 (5 mins) Heather Hancock

Chair's introduction and questions received in advance of the Board meeting

9:35 - 9:40 (5 mins) Heather Hancock

(Oral Report) Chair's report

 

9:40 - 9:55 (15 mins) Emily Miles

 

09:55 - 10:15 (20 mins) Paul Morrison, Theo Hawkins

10:15 - 10:35 (20 mins) Rebecca Sudworth, Phil Flaherty

10:35-10:45 - Break

10:45 - 11:05 (20 mins) Paul Turner, Julie Pierce

11:05 - 11:25 (20 mins) Colin Sullivan, Darren Davies

 

11:25 - 11:30 (5 mins) Colm McKenna, Ruth Hussey

(Oral Reports) Reports from the Chairs of the Food Advisory Committees (FACs)

 

11:30 - 11:35 (5 mins) Any Other Business

11:35 - End of Board Meeting