Skip to main content

FSA Board Meeting - September 2021

Agenda and papers for our Board's meeting on 15 September, ETC.Venues, Liverpool Street - 133 Houndsditch, London
Last updated

Video of meeting 

 

Agenda and meeting papers

09:00-11:45 - Board Meeting

09:00 - 09:05 (5 mins) Susan Jebb

Chair's introduction and questions received in advance of the Board meeting

09:05 - 09:10 (5 mins) Susan Jebb

Chair's report - oral report

 

09:10 - 09:35 (25 mins) Emily Miles

 

09:35 - 09:55 (20 mins) Rebecca Sudworth, Anjali Juneja

 

09:55 - 10:15 (20 mins) Colin Sullivan, Richard Wynn-Davies

10:15 - 10:30 (15 mins) Rebecca Sudworth, Sabrina Roberts, Michael Wight

10:30 - 10:45 (15 mins) Break

 

10:45 - 11:00 (15 mins) Peter Price, Julie Pierce, Nathan Barnhouse

11:00 - 11:15  (15 mins) Colm McKenna, Maria Jennings

11:15 - 11:25 (10 mins) Ruth Hussey

11:25 - 11:35 (10 mins) Colm McKenna

 

11:35 - 11:40 (5 mins) Colm McKenna, Peter Price

Reports from the Chairs of the Food Advisory Committees (Oral Reports)

 

11:40 – 11:45 (5 mins) Any Other Business

End of Board Meeting

12:30-14:15 - Business Committee Meeting

12:30 - 12:35  (5 mins) Susan Jebb

Chair's Introduction

12:35 - 12:55  (20 mins) Emily Miles

 

12:55 - 13:10 (15 mins), Pam Beadman, Craig Thomas

13:10 - 13:25 (15 mins) Colin Sullivan, Darren Whitby

13:25 - 13:35 (10 mins) Break

 

13:35 - 13:50 (15 mins) Colin Sullivan, Philip Randles, Rajwinder Ubhi

13:50 - 14:05 (15 mins) Maria Jennings, Julie Pierce, Noel Sykes, Jenny Desira

14:05 - 14:10 (5 mins) Rick Mumford

14:10 - 14:15 (5 mins) Any Other Business

End of Business Committee Meeting