Skip to main content

FSA Business Committee Meeting - September 2020

Agenda and papers for our Business Committee's Zoom meeting on 23 September 2020
Last updated

Agenda and meeting papers

Video of meeting

10:30-12:40 - Business Committee meeting

10:30 - 10:35 (5 mins) Heather Hancock

Chair's introduction

10:35 - 10:50 (15 mins) Emily Miles

 

10:50 - 11:10 (20 mins) Chris Hitchen

 

11:10 - 11:25 (15 mins) Noel Sykes

11:25 - 11:40 (15 mins) Colin Sullivan, Philip Randles

11:40 - 11:55 (15 mins) Julie Pierce, Rick Mumford

11:55-12:05 - Break

12:05 - 12:20 (15 mins) Colin Sullivan, Darren Whitby

12:20 - 12:35 (15 mins) Steven Pollock, Justin Everard, Sarah Gibbons

12:35 - 12:40 (5 mins)  Any Other Business

12:40 - End of Business Committee Meeting