Skip to main content

FSA Board Meeting - November 2020

Agenda and papers for our Board's Zoom meeting on 18 November 2020
Last updated

Agenda and meeting papers

Video of meeting

9:30-11:45 - Board Meeting

9:30-9:35 (5 mins) Heather Hancock

Chair's introduction and questions received in advance of the Board meeting

9:35 - 9:40 (5 mins) Heather Hancock

(Oral Report) Chair's report

 

9:40 - 10:05 (25 mins) Emily Miles

10:05 - 10:25 (20 mins) Julie Pierce

10:25 - 10:45 (20 mins) Julie Pierce, Rick Mumford

10:45 - 11:05 (20 mins) Julie Hill

11:05-11:15 - Break (10 mins)

11:15 - 11:35 (20 mins) Paul Morrison

11:35 - 11:40 (5 mins) Colm McKenna

11:40 - 11:45 (5 mins) Heather Hancock

Any Other Business

11:45 - End of Board Meeting