Skip to main content

FSA Board Meeting - June 2020

Agenda and papers for our Board's Zoom meeting on 17 June 2020
Last updated

Video of meeting

Minutes

Agenda and meeting papers

10:30-12:15 - Board meeting

10:30 - 10:35 (5 mins) Heather Hancock

Chair's introduction and questions received in advance of the Board meeting

10:35 - 10:40 (5 mins) Heather Hancock

Chair's report - oral report

10:40 - 10:55 (15 mins) Emily Miles

10:55-12:00 Strategic/policy papers

10:55 - 11:15 (20 mins) Emily Miles

11:15 - 11:35 (20 mins) Paul Morrison

11:35 - 11:55 (20 mins) Guy Poppy

11:55 - 12:00 (5 mins) Colm McKenna

12:00 - 12:10 (10 mins) Information Papers

12:00 - 12:05 (5 mins) Colm McKenna

12:05 - 12:10 (5 mins) Ruth Hussey, Colm McKenna

Reports from the Chairs of the Food Advisory Committees (FACs) - oral report

12:10 - 12:15 (5 mins) Any Other Business

 

Business Committee Meeting

12:30 - 12:35 (5 mins) Heather Hancock

12:35 - 12:45 (10 mins) Emily Miles

12:45 - 13:15 (30 mins) Operational Papers

12:45 - 13:00 (15 mins) Chris Hitchen

13:00 - 13:15 (15 mins) Chris Hitchen

13:15 - 13:20 (5 mins) Any Other Business

13:20 - End of Business Committee Meeting